Boc face playlistul: Pe bani publici se cântă doar decent

Emil Boc și-a cerut scuze după ce câteva persoane, care au asistat la concertul de 1 Decembrie din Piața Unirii din Cluj-Napoca, s-au revoltat public pentru faptul că artiștii ar fi inclus în repertoriul lor și piese cu expresii vulgare. De exemplu, unul dintre cântăreții criticați a fost Smiley, care a folosit expresia „You sexy motherfuckers”.

Emil Boc a declarat că pe viitor nu vor mai exista astfel de situații. „Îmi cer scuze pentru acest incident și vom fi mult mai atenți pe viitor, inclusiv atrăgându-le atenția soliștilor să nu mai includă în repertoriu asemenea melodii, pentru că sunt artiști plătiți din bani publici și trebuie să respecte anumite reguli de morală și decență publică. Pot să le cer în contract, pentru că noi plătim, să nu includă în repertoriu teme care să aibă asemenea conotații”, a declarat Emil Boc, potrivit stiridecluj.ro.

„Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place!”

Vara trecută, la o situația asemănătoare, Emil Boc a avut o reacție total opusă. Primarul Clujului a povestit că un cetățean i-a cerut să le amendeze pe tinerele care fac plajă topless pe malul Someșului.

Fostul prim ministru a spus că nu poate da amenzi, iar argumentul a fost: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place!”.

„Un domn s-a simţit agresat vizual pentru că se făcea topless pe malul Someşului şi mi s-a cerut să iau măsuri pentru că se face prea mult topless şi să îmbrace primarul fetele. (…) Ce să fac, ce să-i spun? Nu putem da amenzi aşa… Vorba ceea: ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place! Cum să amendezi dacă este în cadrul structurat, organizat? Dacă cineva se plimbă aşa pe stradă, evident că primeşte amendă. Dacă este la plajă, nu este problemă”, a spus Emil Boc.

Mai mult, primarul a declarat că se va analiza dacă sunt condiții decente de plajă și dacă nu s-a deteriorat nisipul.