Black Friday 2016. Cele mai avantajoase oferte de vacanță

Agențiile de turism se întrec în oferte de vancațe cu ocazia Black Friday 2016. Iată câteva dintre cele mai bune oferte de astăzi în turism.

De Vinerea Neagră 2016 puteți să vă cumpărați nu numai telefoane, electronice, electrocasnice sau parfumuri la preț redus, ci și vacanțe, city break-uri și bilete de avion la prețuri mult mai mici decât de obicei.

Agenția de turism 09vacanta vă oferă, de Black Friday 2016 vacanțe pentru toate buzunarele, în destinații foarte interesante.

Cum Crăciunul și Revelionul bat la ușă, compania are numeroase reduceri la aceste pachete.

De exemplu, dacă doriți să mergeți în vacanță de Crăciun și Revelion în Grecia, prețurile pe sejur pornesc de la 200 de euro, o afacere foarte bună având în vedere prețurile crescute pentru această perioadă.

Vacanțe ieftine de Crăciun și Revelion de Black Friday 2016

O vacanță de sfârșit de an în Turcia pornește de la 368 de euro, în timp ce Croația vă așteaptă de la 400 de euro. Puteți opta și pentru un sejur în Rusia, unde prețurile sunt ceva mai mari, de la 958 de euro.

Vacanțe ski Black Friday 2016

Pasionaților de sporturi de iarnă li se oferă vacanțe de trei nopți în unele dintre cele mai interesante stațiuni montane din Europa.

O vacanță în Landul Salzburg, la Zell Am See, pornește de la 89 de euro, pachetul cuprinzând trei nopți de cazare.

Tot în Austria puteți ajunge, la ski, dacă optați pentru alte oferte din campania de reduceri o9vacanta.ro. Găsiți toate ofertele de Vinerea Neagră 2016 aici.

Majoritatea dintre vacanțele oferite în aceste zile sunt la pensiuni moderne, având și o masă inclusă în preț.

Vacanțe de Black Friday pentru anul 2017

Dacă sunteți deja cu gândul la destinațiile de vacanță de anul viitor, aveți numeroase opțiuni la dispoziție, multe dintre ele beneficiind de reduceri considerabile.

Astfel, cu doar 500 de euro puteți petrece ultimele zile din 2016 și primele din anul nou în Cipru, Malta, Italia sau Grecia.

Pentru a profita de toate reducerile de preț la vacanțe de Black Friday, intrați aici.