Aventurile fotografice ale unui bebeluș

Aventurile unui bebeluș de o lună Foto: Instagram


Fotografiile cu bebeluși emoționează și binedispun în același timp, iar o mămică și-a imaginat o mulțime de aventuri în care fetița sa de doar o lună este protagonistă.

Cu ajutorul unor cearceafuri și cu alte elemente de recuzită – jucării, hârtii colorate, baloane sau flori – fetița a devenit rând pe rând prințesă, aviator sau vizitator la grădina zoologică, încă de la vârsta de trei zile.

Ara este foarte fotogenică, așa că mama ei prinde momentul perfect pentru o nouă fotografie tematică, iar costumele pe care cea mică le poartă fac deliciul celor care o urmăresc pe pagina sa de Instagram. Pe lângă faptul că se distrează de minune împreună, toate fotografiile vor fi peste câțiva ani adevărate cadouri pentru cea mică, deoarece va observa evoluția sa cu ajutorul instantaneelor.

Mămica se mai gândește ca pe viitor să scrie o carte cu povești, în care protagonistă să fie micuța Ara, iar fotografiile să fie incluse în carte și să îi ofere câteva amintiri de neuitat atunci când va crește.

Ce părere aveți de ideea mămicii?

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe
 pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.