Zeci de polițiști sunt pe urmele unor criminali periculoși

poliția DNA achiziții
FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Polițiștii din mai multe județe, dar și de la Poliția de Frontieră, sunt în căutarea a doi bărbați suspectați că au înjunghiat mortal un bărbat în județul Călărași și au rănit-o pe soția acestuia.

Sunt organizate filtre pe mai multe artere. Dosarul este coordonat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, însă deocamdată nu au fost prezentate public date despre cei doi suspecți.

Potrivit anchetatorilor, vineri, în jurul orei 17:30, cei doi soți i-au luat pe bărbați la autostop, din orașul Slobozia. La un moment dat, cei doi le-ar fi spus soților să oprească mașina pe DN 3A, în dreptul localității Tudor Vladimirescu, în județul Călărași.

Apoi, bărbații i-au înjunghiat în gât pe șofer și au atacat-o pe soția acestuia. Femeia a supravețuit și a reușit să sune la 112.

Imediat, au sosit două echipaje SMURD, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat mort. Soția a fost transportată la Spitalul Județean Călărași și din primele informații reiese că rănile pe care le-a suferit nu-i pun viața în pericol.

Cele două victime au fost găsite în afara mașinii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.