Un român a primit o factură de 376 de milioane de lei de la Enel

Foto: Iulian Dragomir / G4media.ro

Patronul unei mici pizzerii din Adjud, județul Vrancea, a primit în ianuarie o factură la energie de 376 de milioane de lei (circa 76 de milioane de euro), relatează G4media.ro.

Factura a fost emisă de Enel Muntenia pentru consum de curent electric timp de 5 luni.

„M-am speriat, suma este enormă, n-aș fi avut cum plăti așa ceva și nu înțelegeam de ce s-a ajuns la această sumă, însă am bănuit că este o eroare. Între timp, factura a fost stornată, am rămas doar cu sperietura”, a declarat Iulian Dragomir pentru sursa citată.

Enel Muntenia a transmis că a fost vorba despre o eroare și că factura a fost stornată a doua zi după identificarea greșelii.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.