Un om a mușcat un câine. Bărbatul a fost arestat

câine
Foto: dendoktoor / pixabay.com

Se întâmplă ca un om să fie mușcat de un câine. Însă într-o operațiune a poliției din Germania s-a întâmplat exact pe dos, relatează publicația swr.de.

Un bărbat a fost cel care a mușcat un câine polițist în Ginsheim-Gustavsburg, Germania.

Poliția a fost chemată vineri seară la o dispută pe stradă între o femeie și doi bărbați din Ginsheim-Gustavsburg. Potrivit polițiștilor, cei trei au fost foarte agresivi, motiv pentru care la fața locului s-au deplasat mai multe patrule.

Cei doi bărbați și femeia de 35 de ani nu au dorit să fie verificați de către ofițeri, iar unul dintre bărbați, un tânăr de 29 de ani, l-a mușcat pe câinele polițist adus de oamenii legii.

Câinele a supraviețuit atacului nevătămat, a transmis poliția. Tânărul de 29 de ani a rănit și un polițist la mână, iar femeia a lovit un alt polițist peste față.

Femeia și cei doi bărbați au fost arestați. Deoarece erau beți, ofițerii i-au dus la secția de poliție și le-au fost prelevate probe de sânge.

Cei 3 sunt anchetați acum pentru agresiune și rezistență față de oamenii legii.

Foto: dendoktoor / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.