Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea și s-a furișat într-un container, a ajuns în altă țară

FOTO: dendoktoor/Pixabay.com
FOTO: dendoktoor/Pixabay.com

Un copil din Bangladesh, care s-a furișat într-un container în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii, a fost încuiat și a fost descoperit după 6 zile, când a ajuns în altă țară.

Angajații portului Klang din Malaezia au fost șocați când, pe 17 ianuarie, au descoperit că într-un container de pe o navă care venea din Bangladesh era un băiat slăbit și foarte confuz.

Autoritățile portuare nu au reușit să afle prea multe de la el, pentru că nu vorbea limba și au suspectat că este victima unei rețele de trafic de persoane.

Ulterior, s-a dovedit că băiatul se jucase de-a v-ați ascunselea cu prietenii, în orașul Chittagong, Bangladesh, și a ales un container de transport ca ascunzătoare. A fost închis înăuntru și a petrecut următoarele șase zile pe o navă, către Malaezia.

Băiatul nu a mâncat nimic și nici nu a băut apă, așa că atunci când a fost găsit era într-o stare destul de gravă. Dar la spital a fost stabilizat, iar medicii spun că își va reveni complet după experiența traumatizantă.

După mai bine de o lună, după ce s-au făcut toate procedurile legale, s-a încheiat ancheta, iar din punct de vedere fizic a fost declarat apt, Fahim s-a întors acasă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.