Traian Băsescu a fost internat de urgență la un spital din Paris

Traian Băsescu foto: Facebook Traian Băsescu

Traian Băsescu a fost internat de urgență la un spital din Paris, transmite postul de televiziune Realitatea PLUS.

El a ajuns în capitala Franței cu un avion privat în această dimineață.

Potrivit postului de televiziune, fostul președinte s-a prezentat cu tensiune mare la spital, iar apoi ar fi fost confirmat cu un accident vascular.

Însă surse citate de ziarul „Libertatea” spun că nu este vorba despre un AVC, ci de probleme la inimă. Astfel, Traian Băsescu s-a prezentat de urgență la spital cu probleme de inimă, iar medicii au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară”.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis miercuri, 23 martie, că fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Decizia este definitivă.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.