„România solidară cu Ucraina”, eveniment de susținere la București

În această seară, persoanele care doresc să își arate solidaritatea cu Ucraina sunt așteptate să participe la o întâlnire organizată de mai multe ONG-uri, pe Bulevardul Aviatorilor 24, București.

„În dimineața aceasta au sunat sirenele antiaeriene în Kiev. Explozii au loc și în marile orașe ale Ucrainei. Cu câteva ore mai devreme, Vladimir Putin a declarat război acestei țări cu care noi împărțim granițe. Zeci de mii de oameni fug deja din calea războiului.

Vino diseară, de la ora 18:00, în fața Ambasadei Ucrainei pentru a transmite un mesaj de susținere și de pace deopotrivă: nu vrem război în Europa, vrem ca Rusia să își retragă forțele armate din Ucraina. E momentul să fim solidari cu vecinii noștri și să ne gândim cum îi putem ajuta!

Vom merge apoi până la Ambasada Rusiei în semn de protest față de acest act de agresiune împotriva unui stat european”, au anunțat organizatorii evenimentului pe Facebook.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.