Prima ipoteză în cazul militarului francez găsit mort într-o cameră de hotel din București

militar francez
Foto: captură video TVR (YouTube)

Polițiștii ce anchetează decesul unui militar francez într-un hotel din București iau în calcul ipoteza unei sinucideri, relatează postul public de televiziune.

Bărbatul, care era subofițer în cadrul Forțelor Armate Franceze, a fost găsit mort duminică dimineața într-un hotel din Capitală de către o cameristă. Militarul în vârstă de 41 de ani era înjunghiat în zona gâtului, iar pe piept avea o foarfecă, potrivit TVR.

Deoarece polițiștii nu au găsit urme de forțare a ușii de acces în cameră, ușa fiind încuiată pe dinăuntru, iar în cameră nu au fost găsite urme de luptă, prima ipoteză a anchetatorilor este că militarul francez s-ar fi sinucis.

În camera de hotel nu a fost găsit niciun bilet de adio.

El se cazase la hotelul din Capitală pe 3 noiembrie, împreună cu alți militari francezi, iar ultima dată a fost văzut în viață vineri.

Militarii francezi aveau rezervate camerele din 3 noiembrie până la începutul anului viitor.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.