Deputatul Florin Roman a fost lovit cu genunchiul în față de un coleg de partid pe holul Parlamentului

Florin Roman
Sursa: Facebook / Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman a fost lovit cu genunchiul în față de colegul său de partid, Dan Vîlceanu, în urma unei altercații pe holul Parlamentului.

Imaginile prezentate de postul de televiziune Digi 24 îl arată pe Florin Roman în timp ce se șterge cu batista la nas. Potrivit martorilor, deputatului îi curgea sânge din nas în urma loviturii.

Dan Vîlceanu este membru PNL, însă se află în conflict cu partidul din care face parte. În octombrie 2023, el a fost exclus din grupul parlamentar PNL de la Camera Deputaților.

Deputatul PNL Florin Roman a detaliat pe pagina sa de Facebook întregul incident: „Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată.

I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.

În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului.

Am evitat orice ripostă, pentru că respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”

dan vilceanu
Foto: Facebook / Dan Vîlceanu
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.