Un șarpe de 1 metru lungime a fost scos din peretele unei case

șarpe jandarmeria
Foto: Facebook / Jandarmeria Constanța

Jandarmii constănțeni au scos un șarpe din peretele unei case. În urma unul apel la numărul unic de urgență 112, jandarmii au mers la o locuință din comuna Ivrinezu, unde locatarul semnala prezența unui șarpe într-un perete de rigips al casei.

Din imaginile publicate pe rețeaua de socializare Facebook rezultă că șarpele avea în jur de 1 metru lungime.

Echipajul de intervenție al jandarmeriei a ajuns de urgență la fața locului și a reușit să extragă șarpele din peretele în care se instalase. Ulterior, șarpele – care nu prezenta pericol pentru oameni – a fost eliberat în mediul său natural.

Un incident similar s-a petrecut zilele acestea și la Băile Herculane, unde jandarmii montani au intervenit pentru îndepărtarea unui șarpe dintr-o mașină.

Jandarmii montani din cadrul Postului Băile Herculane au reușit să scoată șarpele în siguranță. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural.

Jandarmii le recomandă oamenilor să ceară sprijinul autorităților în astfel de cazuri, să sune la 112, și să nu încerce să intervină singuri.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.