O familie a îngropat o femeie în locul unui bărbat din cauza unei confuzii a INML

FOTO: mariohagen/Pixabay.com
FOTO: mariohagen/Pixabay.com

Angajații INML i-au trimis unei familii trupul unei femei în locul celui a unui bărbat. Pentru că sicriul nu a fost deschis, familia nu și-a dat seama, iar confuzia a fost descoperită după ce la INML s-a făcut o curățare a frigiderelor, potrivit Libertatea.ro.

Totul s-a întâmplat în vara acestui an, iar încurcătura a fost descoperită abia după trei luni. Reprezentanții INML i-a recomandat familiei bărbatului să nu deschidă sicriul pentru că era într-o stare avansată de putrefacție, iar rudele s-au conformat.

Pe de altă parte, familia femeii moarte în aceeași perioadă nu a mers să ridice cadavrul pentru înhumare.

După trei luni, angajaţii INML au curăţat frigiderele instituţiei şi şi-au dat seama că trupul bărbatului se află încă acolo. În schimb, aceştia au stabilit că un alt cadavru, al unei femei decedate în aceeaşi perioadă, sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august, nu se mai află în institut, scriu jurnaliștii de la Libertatea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.