O familie a fost jefuită în timp ce se afla în casă: „Nu ieșiți din cameră dacă vreți să trăiți”

jaf crevedia
Foto: Captură Digi 24

O familie din comuna Crevedia, județul Dâmbovița, a fost jefuită de hoți în timp ce se afla în locuință, la etaj. Hoții i-au amenințat că dacă vor coborî la parter îi vor omorî, relatează postul de televiziune Digi 24.

Hoții au pătruns în casă pe la 4 dimineața. Soții și cei doi copii dormeau la etaj. Bărbatul a vrut să coboare în momentul în care a auzit un zgomot, dar unul dintre hoți i-a amenințat cu moartea: „Nu ieșiți din cameră dacă vreți să trăiți”.

El a mai povestit că în acel moment a fost împietrit și nu a putut să ia nicio decizie. Familia a rămas la etaj și a auzit totul. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins jaful, însă hoții au purtat cagule. De asemenea, ei aveau mănuși și comunicau între ei prin handsfree.

Hoții sunt căutați acum de Poliție.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.