O bătrână de 82 de ani a bătut hoțul care intrase peste ea în casă să o fure

FOTO: TheDigitalWay/Pixabay.com
FOTO: TheDigitalWay/Pixabay.com

Un hoț în vârstă de 42 de ani a regretat că a intrat în casa unei bătrâne de 82 de ani pentru a o jefui. L-a luat la bătaie și a început să strige până acesta a fugit. Întâmplarea a avut loc în satul vasluian Vutcani.

Hoțul a fugit fără să apuce să fure ceva, potrivit Vremea Nouă. Ulterior, polițiștii l-au prins și l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Acesta era vecin cu bătrâna, iar incidentul a avut loc în noaptea de 28 spre 29 iulie.

„Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori. Sesizarea a fost primită în data de 29 a.c., la ora 09.05, prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat inspectorul Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.