Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru români cu ocazia Crăciunului: „Îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României”

Marcel Ciolacu
Foto: Facebook (Pagina Marcel Ciolacu)

Premierul României, Marcel Ciolacu, le-a urat românilor Crăciun fericit într-un clip video publicat pe pagina sa de Facebook.

„Dragi români, în această zi sfântă vă doresc multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie.

Pentru noi, românii, sărbătoarea Naşterii Domnului este o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei. Este ziua în care Iisus a venit să dea lumii speranţă că binele poate învinge şi a învins.

Îmi doresc să îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României. Împreună, cu încredere, putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri. Să petreceţi clipe frumoase alături de familie şi să aveţi încredere că împreună putem face mult mai mult. Crăciun fericit!”, a spus Ciolacu în mesajul său.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.