Mașină filmată când mergea pe contrasens pe A1. Accident evitat în ultimul moment | VIDEO

mașină pe contrasens
Sursa: Captură video Info Trafic Sibiu

Un șofer din județul Dolj a fost filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, relatează postul de televiziune Digi 24.

Incidentul s-a petrecut în apropierea orașului Sebeș din județul Alba. Mașina care mergea pe contrasens a fost filmată de camera de bord dintr-un alt autoturism.

În imagini se vede cum un șofer care circula pe banda a doua a reușit să evite un accident în ultima clipă, trecând pe prima bandă (pe banda a doua circula șoferul din Dolj).

Apoi, șoferul aflat pe contrasens a trecut la foarte mică distanță și de mașina condusă de cel care a filmat incidentul.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.