Locuri de muncă la Penny. Angajații care iau peste 4.000 de lei în mână pe lună

penny market angajări joburi la penny joburi locuri de muncă la penny penny market angajări penny angajări
Foto: Zákupák (Wikimedia Commons)

Lanțul de supermarketuri Penny face angajări în această perioadă în 12 orașe din țară.

Se caută oameni în localitățile:

– Brașov
– București
– Cernavodă
– Oravița
– Otopeni
– Rădăuți
– Râșnov
– Săcele
– Sfântu Gheorghe
– Ștefăneștii de Jos
– Turda
– Voluntari

Sunt libere următoarele posturi:

– măcelar
– șef de secție
– casier
– lucrător comercial
– operator comercial
– manager de proiect IT
– lucrător comercial vitrină asistată
– specialist în calitatea mărcilor proprii
– inspector siguranța alimentului

Ce se oferă:

Tichete de masă;
Asigurare medicală privată;
Bonus de prospetime;
Bonus de performanta;
Bonus de retentie/reducere a fluctuatiei;
Zile suplimentare pentru concediu de odihnă;
Tichete cadou cu ocazia sărbatorilor de Paște si Crăciun;

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Ce salarii sunt la Penny

Potrivit undelucram.ro, un casier și manipulator de marfă angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.250 de lei, un bonus de 1.500 de lei pe lună și tichete de masă de 315 lei lunar. Prin urmare, veniturile sale nete ajungeau la 4.750 de lei (fără bonurile de masă).

Un șef de secție angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un șef de departament angajat full time în Bolintin Vale, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei, un bonus de 5.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șef de departament angajat full time în Bacău, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 7.500 de lei.

Un inspector în siguranța alimentelor angajat full time în Turda, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un administrator de cumpărări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei și un bonus de 2.500 de lei pe an.

Un lucrător comercial angajat full time la Corbeanca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.600 de lei pe an.

Un casier angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.410 lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier încasator angajat full time în Ilfov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un manager de proiect pentru expansiune angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 10.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.