Jaf armat la o benzinărie din București

gangster hoț
Foto: sick-street-photography / pixabay.com

Un tânăr în vârstă de 18 ani este cercetat de polițiști pentru tâlhărie calificată. El este acuzat că i-a amenințat cu un pistol de tip air-soft pe angajații unei benzinării din București, după care a furat mai multe bunuri, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

La data de 18 octombrie, Secția 7 Poliție a fost sesizată că un bărbat necunoscut, ce avea fața acoperită, i-a amenințat cu un pistol pe angajații unei benzinării din sectorul 2, iar apoi a furat mai multe bunuri.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, iar în urma investigațiilor a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, bănuit de comiterea faptei.

Se pare că tânărul a fost ajutat de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinși, precum și traseul folosit ulterior comiterii faptei.

Polițiștii au descoperit în locuința tânărului un pistol de tip air-soft pe care acesta l-ar fi folosit la comiterea furtului. Ambii bărbați au fost duși la audieri.

Foto: sick-street-photography / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.