Încă un accident la Pasajul Unirii. Un camion a rămas blocat

camion blocat pasajul unirii
Sursa: Captură Știrile Pro TV

Un camion s-a blocat în Pasajul Unirii, joi, 12 ianuarie, pe sensul dinspre Bulevardul Mărășești către Piața Universității, relatează Știrile PRO TV.

La fața locului au mers agenți de la Poliția Rutieră. Ca să poată fi scos din pasaj, roțile camionului au fost dezumflate.

Chiar și cu roțile dezumflate, autoutilitara avea 3,78 metri înălțime (vehiculele mai înalte de 3,5 metri nu au voie să intre în pasaj).

Șoferul a fost amendat cu 600 de lei pentru nerespectarea indicatorului și cu 870 de lei pentru că a condus o mașină modificată.

Incidentul s-a petrecut la doar 3 săptămâni după ce un autocar în care se aflau circa 50 de turiști din Grecia a rămas blocat în limitatorul de înălțime amplasat înaintea pasajului. Unul dintre turiști a murit.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.