Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Inițial a spus că nu el era la volan, apoi și-a schimbat declarația

gigi becali accident
Foto: Narcis Drejan / GSP.ro

Gigi Becali a fost implicat duminică într-un accident rutier, în zona Pipera. Patronul FCSB a ajuns cu mașina în șanț, însă nu a fost rănit, a anunțat publicația GSP.

Inițial, omul de afaceri a declarat că nu el a fost la volan. Mai exact, el le-a spus jurnaliștilor de la postul de televiziune Digi 24 că nu el conducea mașina.

„Eram în mașină, dar nu conduceam eu”, a spus Becali.

Însă ulterior și-a schimbat declarația și a admis că, de fapt, el conducea mașina Rolls Royce.

Potrivit GSP, Gigi Becali s-a angajat într-o depășire în același timp cu șoferul din fața lui, iar pentru a evita impactul a intrat cu mașina în șanț.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r. – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.