Gabriela Firea, discurs în limba spaniolă | VIDEO

Gabriela Firea a vorbit in spaniolă la Madrid. Foto: Youtube

Gabriela Firea a vorbit în spaniolă la deschiderea Forumului Mondial privind violenţa urbană şi educaţia pentru convieţuire şi pace şi întâlnirea cu preşedintele Comunităţii Madrid, Ángel Garrido.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este într-o vizită oficială la Madrid. Ea a ținut un discurs în spaniolă, salutând și mulțumind publicului în patru limbi, printre care și româna.

Gabriela Firea a fost prezentată la evenimentul organizat de omoloaga sa, Manuela Carmena Castrillo, drept prima femeie primar al Bucureștiului, dar și ca profesie jurnalist.

Iată discursul în limba spaniolă al primarului Capitalei de la Madrid:

Edilul dâmbovițean a vorbit minute bune în spaniolă, discurs pe care l-a dus până la capăt cu încăpățânare, cu un accent stricat.

A vorbit despre oportunități, despre comunitatea de români, despre eliminarea violenței de pe străzi, cât și despre turneul pe care ”ilustrul compatriot” Ion Țiriac îl organizează la Madrid.

Astăzi, Firea se va întâlni cu funcționarii din Madrid pe probleme de smart city şi infrastructură, dar şi cu reprezentanţii unor companii de urbanism.