Florin Zalomir, campion mondial și european la scrimă, a fost găsit împușcat în locuința sa

florin zalomir
Florin Zalomir. Sursa: Captură YouTube (TVR)

Florin Zalomir, fost campion mondial și european la scrimă, a fost găsit împușcat într-un apartament din Otopeni. Se pare că acesta s-ar fi sinucis din cauza unei decepții în dragoste, transmite TVR.

În prezent, el lucra la Jandarmeria București. Descoperirea a fost făcută de o femeie, care a sunat la 112.

Conform unor surse judiciare citate de postul public de televiziune, Florin Zalomir se afla de cel puțin o lună într-un program de consiliere la locul de muncă, însă ar fi refuzat să se prezinte. Acest program este destinat jandarmilor care au diverse probleme și prin consiliere se încearcă ajutorarea lor.

În urmă cu puțin timp fostul campion mondial a trecut printr-un proces de divorț.

Din informațiile TVR INFO, arma folosită nu este cea din dotare, ci o armă personală.

Florin Zalomir a obținut o medalie de aur cu echipa României în proba de sabie la Campionatul Mondial din Antalya (2009) și o medalie de aur cu echipa României în proba de sabie la Campionatul European de la Izmir (2006).

De asemenea, el a obținut o medalie de argint cu echipa României în proba de sabie la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), precum și alte medalii de argint și de bronz la campionatele mondiale și europene.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.