Dragnea a făcut o nouă rețetă și i-a certat pe români: „V-am mărit salariile și ați ieșit în stradă”

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a postat un nou episod în care gătește. A făcut „o rețetă delicioasă de ciorbă de bureți de mier, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire”.

Acesta a strecurat și câteva comentarii politice în rețetă. Întrebat de un urmăritor al canalului său de Youtube cum se poate trăi sănătos în România când ai doar 2.000 de lei pensie, Liviu Dragnea a spus că îi pare rău să-i reamintească faptul că el a mărit pensiile și salariile, dar românii tot au ieșit în stradă să-l conteste.

După ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea a anunțat în septembrie 2021 că va susține partidul Alianța pentru Patrie, lansat de Codrin Ștefănescu. Ulterior însă, în august 2022, partidul a anunțat că nu va mai folosi imaginea lui Dragnea.

În februarie 2023, Dragnea a anunțat că are un nou proiect politic – Partidul România Suverană. Partidul încă nu a fost înregistrat. În 2024 sunt alegeri locale și parlamentare și tot atunci expiră și interdicția ca Liviu Dragnea să ocupe vreo funcție publică.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.