Doi bărbați s-au dus cu un tractor cu plug la un mall

FOTO: fietzfotos/Pixabay.com
FOTO: fietzfotos/Pixabay.com

Doi bărbați au plecat spre Iași, din Bosia, o comună din apropiere, cu un tractor care avea atașat și un plug. Cei doi au parcat tractorul în parcarea mall-ului Iulius, din zona Tudor Vladimirescu, și au mers să mănânce în zonă și au jucat și la păcănele la o sală din apropiere.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, cei doi bărbați și-au început aventura la ei în comună, într-un bar. După ce au băut, au pornit spre Iași în jurul orei 22:00. Polițiștii au fost alertați de un paznic al mall-ului, care nu înțelegea ce caută un tractor cu plug în parcare.

Aproape de miezul nopții, polițiștii i-au oprit pe cei doi. Cel de la volanul tractorului nu avea permis de conducere și era și beat. Aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,95 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Sub influența alcoolului era și prietenul său din tractor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.