Cum își atacă Donald Trump contracandidatul: ”Vrea să facă rău Bibliei, să-i facă rău lui Dumnezeu”

Donald Trump (Foto: NATO)
Donald Trump (Foto: NATO)

Președintele american Donald Trump își intensifică eforturile de campanie, sperând să fie reales în funcție la sfârșitul acestui an, cu atacuri la adresa contracandidatului democrat, Joe Biden.

”Este un radical de stânga, vă va lua armele, va distruge al Doilea Amendament, fără religie, fără nimic, vrea să facă rău Bibliei, să-i facă rău lui Dumnezeu. E împotriva armelor, e împotriva energiei, energiei noastre”, a spus Donald Trump în timpul unui discurs susținut în statul american Ohio.

Biden a răspuns sec: ”Este rușinos pentru președintele Trump să îmi atace credința”.

”La fel ca oricare alt ”bully” plin de nesiguranță, președintele Trump arată prin aceste declarații cine este cu adevărat. Un om care se coboară foarte jos pentru a obține câștig politic, în timp ce acțiunile sale sunt în contradicție cu valorile pe care spune că le reprezintă”, a mai comunicat Joe Biden, citat de Euronews.

Declarațiile tot mai dure ale președintelui Donald Trump vin după ce Joe Biden a reușit să strângă mai mulți bani din donații electorale în ultima perioadă.

Pandemia de coronavirus l-a pus în dificultate pe liderul de la Casa Albă, care a anulat progresele economice reușite în timpul mandatului său.

De asemenea, Biden îl critică pe Trump că a renunțat prea ușor la restricțiile pentru limitarea răspândirii virusului, doar pentru a nu se prăbuși în sondaje.