Cum arată o garsonieră scoasă la vânzare cu 4.000 de euro. „Preț negociabil”

FOTO: olx.ro
FOTO: olx.ro

Un tulcean și-a scos la vânzare garsoniera cu 4.000 de euro. Acesta spune că are o suprafață de 21 de metri pătrați, iar din imaginile postate pe OLX se vede că în aceeași cameră este și bucătărie și dormitor. Nici hol nu există.

Proprietarul mai spune că locuința nu este decomandată și este la etajul 6 al unui bloc de 7 etaje construit înainte de 1990. Ca avantaje, garsoniera are contor individual de apă și o boxă.

„Vând garsonieră, zona Dallas, etaj 6 din 7, contorizată individual la apă, plus boxă la același etaj”, sună anunțul postat de tulcean pe platforma OLX. Proprietarul spune, de asemenea, că prețul este negociabil. 

FOTO: olx.ro

Această garsonieră are o suprafață aproape dublă față de cea scoasă la închiriat, anul trecut, în Cluj-Napoca. Deși avea doar 11 metri pătrați, proprietarul cerea o chirie de 230 de euro pe lună.

De asemenea, tot anul trecut, o garsonieră din Galați, de 10,25 de metri pătrați, a fost scoasă la vânzare cu 11.000 de euro. Proprietarul se lăuda că are aer condiționat.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.