Concert viral la Calafat. O cântăreață îndeamnă oamenii să aplaude, deși piața e goală: „Așa, foarte bine acolo!”

calafat concert
Foto: Alin Dincă / Ziarul de Calafat (captură Facebook)

Imaginile filmate la deschiderea Târgului de Crăciun din Calafat, unde o tânără aflată pe scenă a cântat în fața unei piețe goale, s-au viralizat pe rețelele de socializare.

Deși nu era nimeni în piață (doar câțiva trecători la un moment dat), cântăreața îndemna publicul să aplaude și chiar îi lăuda pe spectatorii imaginari atunci când aceștia reacționau.

„Hai, Calafat, hai, Calafat! Foarte bine! Hai să aplaudăm mai tare! Foarte bine, haideți să aplaudăm! Și acolo în dreapta, foarte bine! Așa! Haideți să v-aud cum aplaudați! Bine, bine!”, spune ea.

„Și-ncă o dată Calafat! Sunteți pregătiți? Toate mâinile sus! Sus, sus, sus! Foarte bine! Hai să vă văd brațele sus! Bine, acolo!”, se mai aude.

Concertul a fost organizat pentru a marca deschiderea Târgului de Crăciun din Calafat, rezultă dintr-o postare pe Facebook a autorităților locale.

„În perioada 10 – 30 Decembrie 2022, la Calafat are loc Târgul de Crăciun. Deschiderea va avea loc sâmbătă, 10 Decembrie, cu o serie de Ateliere pentru copii și un spectacol artistic. Evenimentul este deschis publicului zilnic, în intervalul orar 10:00-22:00”, a anunțat primăria orașului.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.