Cele mai frumoase seturi Lego pentru cadoul de Crăciun

Sărbătorile se apropie cu pași repezi. Așa că noi sărim în ajutorul dumneavoastră. În articolul de azi, vrem să vă ajutăm să alegeți unul dintre cele mai inspirate cadouri, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Dacă printre membrii familiei dumneavoastră se numără și câțiva pasionați lego atunci, din rândurile ce urmează, veți afla care sunt cele mai moderne seturi de construit cu care să-i înveseliți. Cu siguranță veți face o alegere potrivită. Să începem!

Lego este un brand renumit pentru seturile sale de construit și grija cu care își confecționează jucăriile. Și pentru că dispun de o gamă largă de produse, aceștia au reușit să se adapteze atât pe placul copiilor cât și pe cel al adulților. Această activitate de recreație ajută oamenii de pretutindeni să se dezvolte mintal dar și din punct de vedere al răbdării. Piesele mici îmbinate în feluri care mai de care rezultă în construcții minunate și moderne ce merită puse la loc de seamă. De aceea sunt și atât de îndrăgite, pentru că reușesc să se adapteze mereu la toate preferințele. Dacă vă doriți să oferiți un cadou inspirat, care îi va face pe cei dragi să se apropie unii de ceilalți, atunci seturile de construit sunt alegerea perfectă. În continuare vă vom vorbi despre două tematici din care puteți alege, pentru a dispune de varietate și imaginație. Haideți să aflați care sunt acestea!

  • Tematicile Lego din care puteți alege
  1. Lego Technic sau Lego Cars: această categorie este special concepută pentru pasionații de automobile. De la mașini de ultimă generație până la motociclete ultra rapide, gama de seturi de construit Technic și Cars îmbină învățatul cu relaxarea. Cei dragi vor reuși să-și dezvolte pasiunea pentru inginerie, să învețe cum se numesc componentele unui automobil și mai ales, să-și dezvolte răbdarea atunci când asamblează blocurile. Vă puteți impresiona apropiații cu unul din următoarele seturi mult îndrăgite: Lamborghini Sian (cu 3696 de piese), Ford Mustang Shelby (cu 544 de piese), mașina de curse McLaren Formula 1 (cu 1434 de piese), motocicleta Yamaha MT-10 SP (cu 1478 de piese) sau motocicleta BMW M 1000 RR (cu 1921 de piese). Acestea sunt doar câteva dintre multiplele seturi de construit din care puteți alege ca să îi surprindeți pe cei dragi cu un cadou fix pe placul lor.
  • Lego Christmas: iată încă o categorie specială, dedicată persoanelor care adoră sărbătorile de iarnă, fie ele adulți sau copii. După cum vă spuneam și mai devreme, Lego reușește să se preteze pe toate vârstele și astfel, au creat și seturile de construit în tematică festivă. În acest caz, puteți alege din mai multe tipuri de cadouri și anume: decorațiuni, seturi de construit sau brelocuri. Haideți să aflați mai pe îndelete despre ce este vorba.

În cazul decorațiunilor, puteți opta pentru următoarele cadouri:

  • Ornamente în formă de turtă dulce: aceste ornamente nu numai că vă vor înveseli apropiații prin înfățișarea lor festivă, dar vor putea fi folosite și ca globuri pentru brad. Ele dispun de o agățătoare special concepută pentru a putea fi atârnate. Deci, le veți oferi un cadou 2 în 1: o amintire plăcută și o decorațiune.
  • Pom de Crăciun: și dacă tot am pomenit de brăduț, aflați că Lego oferă și această decorațiune. După ce este construit, Pomul de Crăciun poate fi pus la loc de onoare pe masa din living, lângă televizor, pe pervazul geamului sau poate chiar pe noptieră, pentru ca persoana dragă căreia i l-ați oferit să simtă magia sărbătorilor oriunde ar fi.
  • Spărgător de Nuci: o altă idee inspirată de decorațiune este și Spărgătorul de Nuci. Această emblemă internațională a Crăciunului poate fi așezată prin casă drept amintire plăcută de sărbători.
  • Sania lui Moș Crăciun: și nu în ultimul rând, mai puteți alege și această decorațiune, potrivită special pentru cei mici.

Mai avem de vorbit și despre seturile de construit festive. Iată din ce puteți alege:

  • Vizita lui Moș Crăciun: acest set minunat vine la pachet cu 4 minifigurine, cartea cu instrucțiuni, 1445 de piese și amintiri de neuitat. Tematica sărbătorilor se regăsește și aici, fiind unul dintre cele mai detaliate seturi de construit. Dispune chiar și de un horn pe care îl veți găsi pe Moșul coborând.
  • Cabana alpină: acest set dispune de 5 minifigurine, cartea cu instrucțiuni, 1517 piese și are o dimensiune de 21 cm înălțime. Acest set de construit exprimă pe deplin magia festivă, fiind o emblemă a vacanțelor la munte.
  • Strada principală de sărbători: și nu în ultimul rând, mai puteți opta și pentru acest set format din 1514 piese, 6 minifigurine și cartea cu instrucțiuni. Dacă printre membrii familiei dumneavoastră există și persoane cărora le place să-și petreacă Crăciunul în oraș, atunci acest set de construit este alegerea perfectă.

Iar despre brelocuri, trebuie să rețineți că există doar două modele din care puteți alege: o minifigurină cu Moșul, sau aceeași minifigurină, dar cu lanternă atașată. Brelocurile sunt un cadou util și de bun gust.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirat să alegeți cel mai potrivit cadou. Pentru și mai multe opțiuni, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și sărbători fericite!