Cei care mint când își vând mașinile pot fi cercetați penal. A pățit-o un bărbat din Botoșani

FOTO: HutchRock/Pixabay.com
FOTO: HutchRock/Pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Botoșani, este cercetat penal pentru înșelăciune după ce a vândut unui sătmărean un automobil cu suma de 18.000 de euro. Cumpărătorul a mers la poliție și a depus o plângere, după ce a constatat că mașina pe care o achiziționase avea mai multe probleme tehnice decât îi declarase vânzătorul.

Polițiștii din Satu Mare au început o anchetă pentru acuzația de înșelăciune, după ce au primit reclamația cumpărătorului, în vârstă de 37 de ani.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul zilei de 28 decembrie 2022, bărbatul ar fi achiziţionat un autoturism, în valoare de 18.000 de euro, de la un bărbat de 71 de ani, din judeţul Botoşani.

Ulterior, la data de 29 decembrie, bărbatul ar fi constatat că autoturismul achiziţionat ar fi prezentat mai multe daune, decât cele declarate verbal de către vânzător”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.