Ce surpriză a avut o craioveancă atunci când a deschis cutia unui iPhone

FOTO: elcodigodebarras/Pixabay.com
FOTO: elcodigodebarras/Pixabay.com

O tânără din Craiova a avut parte de o experiență nefericită la cumpărarea unui iPhone. Aceasta a comandat online, pe site-ul unui magazin mare din România un iPhone XS MAX de 256 de GB.

A plătit pe el 6.800 de lei și a ales să meargă personal în magazin pentru a ridica produsul. Însă, atunci când a deschis cutia, de față cu un angajat al magazinului, a avut parte de o surpriză.

„Am fost la Media Galaxy, la magazinul din curtea fostei uzine Electroputere Craiova. Am spus că vreau să cumpăr un smartphone iPhone XS MAX, iar angajaţii au zis că nu-l au pe stoc, dar îl pot comanda online şi în 3 zile lucrătoare îl voi primi.

Aşa am făcut. Am făcut comanda, am achitat factura de 6.800 de lei şi am plecat acasă. Am văzut pe bon că furnizorul telefonului era Altex”, a povestit tânăra, pentru Adevarul.ro.

Tânăra a mers să-și ridice telefonul pe 31 ianuarie, în jurul orei 17:00, după ce a fost anunțată de reprezentanții magazinului că a venit comanda. „Un angajat mi-a adus cutia. Mi-a arătat că este sigilat și a desfăcut-o în fața mea. Îl rugasem să-mi introducă el cartela și să-mi facă toate configurările necesare”, a declarat tânăra.

Însă când a deschis cutia a rămas surprins. „Nu ne-a venit să credem. Nici mie, nici lui. În locul telefonului erau puse bucăți de plastilină. Toți angajații au venit la noi, inclusiv șeful de magazin, inclusiv clienții. Toată lumea făcea fotografii la cutie”, a mai povestit aceasta, pentru Adevărul.

Tânăra se felicită că a fost inspirată să meargă la magazin pentru a ridica și desface telefonul: „Imaginați-vă ce a fi însemnat să primesc telefonul prin curier. Cine m-ar fi crezut pe mine că în loc de iPhone am găsit plastilină? Nimeni.

Mi se pare incredibil ce s-a întâmplat. Asta-i România noastră!”. Acum așteaptă un semn de la Media Galaxy că i-a fost rezolvată problema și va primi telefonul pe care l-a comandat.

FOTO: Adevarul.ro
FOTO: Adevarul.ro
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.