Cât costă ceasul de aur al Vioricăi Dăncilă? Liberalii o acuză că poartă 119 pensii la încheietură

Ceasul de aur al Vioricăi Dăncilă. Foto: G4Media

Liberalii o acuză pe Viorica Dăncilă că nu și-a trecut în declarația de avere un ceas care valorează în jur de 20.000 de euro.

În plin război electoral, înaintea turului doi de scrutin al alegerilor prezidențiale, PNL o atacă pe Dăncilă cu accesoriile. Fostul premier a etalat în ultimul an numeroase bijuterii de lux, dar și ceasul Cartier Ballon Bleu.

Dăncilă a optat pentru varianta placată cu aur de 18 carate, care se vinde în jurul sumei de 20.000 de euro.

”Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor și tu să huzurești în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, a precizat liderul deputaților PNL, Florin Roman.

Primul Cartier Ballon Bleu a fost lansat de celebra companie elvețiană în 2007, însă a devenit o prezență extrem de importantă și ușor de recunoscut pe scena mondială a ceasurilor de lux.

Versiuni similare ale ceasului purtat de Viorica Vasilica Dăncilă au stat și pe încheieturile Ducesei de Kent sau ale vedetele de pe marele și micul ecran Jennifer Love Hewit, Amber Heard, Scarlett Johansson și Sofia Vergara.

Dăncilă a optat pentru o variantă foarte scumpă a ceasului, cea din aur galben de 18 carate.