Cât cere un proprietar pe o casă bătrânească aflată la 50 de kilometri de Cluj. „E un zero în plus sau nu văd bine?”

Prețurile au rămas în continuare foarte mari în zona Clujului. Un exemplu care s-a viralizat în ultimele zile este al unei case bătrânești, care se află la 50 de kilometri de Cluj-Napoca, în orașul Gherla. Proprietara cere 160.000 de euro, chiar dacă recunoaște că imobilul are nevoie de renovare.

„Casă de vînzare în Gherla, compusă din 2 camere, bucătărie, baie, 1 hol, 2 cămari, garaj, cotete, magazie, suprafața 74 metri pătrați, grădină, total suprafață 640 metri pătrați.

Gaz,curent, apă, canalizare, centrală, sobă teracota, fântână, ieșire la 2 străzi, acte la zi, locuibilă, necesită renovare”, se arată în anunțul publicat pe un grup de Facebook, potrivit Știri de Cluj.

Întrebată de preț, proprietara a precizat că este 160.000 de euro, dar e „ușor negociabil prețul”. Ironiile au curs la adresa anunțului, iar internauții i-au atras atenția că valoarea reală a casei ar fi de 16.000 de euro, cu un zero mai puțin.

„E un zero în plus sau nu văd bine?”, a întrebat cineva. „Asta se întâmplă când lipsești prea mult de la școală, mai ales la orele de matematică, nu știi când să te oprești, nu știi câte cifre trebuie adăugate.

Nu ai și tu un prieten isteț să te ajute?”, a fost alt comentariu. „Cam ~ de mult!!! Fără un 0 te caut. Promit!”, au făcut haz de necaz cei care au văzut anunțul.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.