Sondaj. Nicușor Dan, Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone sunt pe primele locuri în intențiile de vot

candidați primăria bucurești sondaj nicușor dan gabriela firea popescu piedone
Foto: Facebook

Un sondaj de opinie prezentat, marți, la Antena 3 îl plasează pe Nicușor Dan pe locul 1 în preferințele bucureștenilor, la distanță de 6 procente de Gabriela Firea și la 15 procente de Cristian Popescu Piedone, candidatul susținut de partidul fondat de Dan Voiculescu.

Potrivit sondajului realizat de ARA Public Opinion care a măsurat intenția de vot pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan ar obține 35%, Gabriela Firea 29%, Cristian Popescu Piedone 20%, Sebastian Buduja 12% iar candidatul AUR, Mihai Enache, cu 3%.

În precedentul sondaj de opinie realizat tot de ARA și prezentat de Antena 3 pe data de 25 aprilie,  Nicușor Dan, susținut de Alianța Dreptei și REPER, era cotat cu 37% în intenția de vot.

De asemenea, Cristian Popescu Piedone avea 28% (PUSL, partidul lui Dan Voiculescu), Gabriela Firea 23% (PSD), Sebastian Burduja 9% (PNL), iar Marian Enache (AUR) 3%.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.