Călin Doboş, supranumit „chirurgul vedetelor” a murit într-un accident de motocicletă

Medicul estetician Călin Doboş, supranumit „chirurgul vedetelor”, a murit miercuri într-un accident rutier, după ce pierdut controlul motocicletei la urcarea pe podul Basarab, în momentul în care a încercat să facă o depășire, anunță postul de televiziune Antena 3 CNN.

El a lovit din greșeală bordura și a ricoșat într-un stâlp.

Medicul Călin Doboș avea 48 de ani, era căsătorit și era tatăl unui băiat de 19 ani.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Chirurgul estetician era cunoscut deoarece a operat numeroase vedete din România, ca de exemplu Bianca Drăgușanu sau Simona Trașcă, însă și deoarece a avut probleme cu legea. El ieșise recent din închisoare.

În 2020, el a fost condamnat de Curtea de Apel Galați la 3 ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de moartea unei paciente. De asemenea, judecătorii i-au interzis la acea dată să își mai exercite profesia timp de 4 ani.

Călin Doboș a încercat să fugă din țară, dar a fost prins la Vama Nădlac și a fost încarcerat.

El a fost condamnat deoarece în urmă cu 9 ani a operat o femeie de 36 de ani din Brăila la clinica sa privată din Galați. Necropsia a arătat că în timpul intervenției chirurgicale medicul i-ar fi perforat intestinul.

După externare, pacienta a avut dureri foarte mari, iar ulterior a decedat.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.