Buhnici, în urmă cu două luni: „Femeia asta nu ar trebui să fie aspirațional frumoasă” | VIDEO

George Buhnici FOTO: Captură Youtube
George Buhnici FOTO: Captură Youtube

Pe canalul său de Youtube, pe 21 mai, la emisiunea Curiosity, George Buhnici s-a arătat deranjat de faptul că revista americană Sports Illustrated a pus pe prima pagină o femeie despre care a spus că e „not beautiful”.

„Când ajungi să pui la Sports Illustraded așa ceva… Și am mai văzut o chestie, mai nou își fac reclame companiile de lenjerie intimă la niște chiloți care vin peste buric”, a spus George Buhnici, în emisiunea Curiosity din 21 mai 2022.

Acesta a mai spus și că „faptul că unor oameni le place așa ceva nu înseamnă că este bine sau că este sănătos” și că „există niște criterii minime după care poți evalua frumusețea”.

„Nu aș vrea să trăiesc ziua când o femeie precum este cea de pe Sports Illustrated are și Miss Univers. Pentru că dacă vrem să aspirăm la cea mai… Cum să zic!? Varianta optimă, mamiferul ideal de sex feminin sau mamiferul ideal de sex masculin, nu ar trebui să se ducă spre direcția aia, chestia aia nu este… nu reprezintă… Da, fața este drăguță, nu știu ce… poate că unora să le placă niște forme cum se zice mai nou mai voluptoase, practic cu mai mult țesut adipos, mai multă grăsime…

Faptul că unora le place nu ar trebui să devină normă… Cum să zic, mamiferul uman optim nu ar trebui să arate așa și practic noi când dăm premii și punem pe cineva pe o copertă ar trebui să-i arătăm pe cei mai buni dintre noi”, a mai adăugat George Buhnici.

Comentariul complet făcut de George Buhnici cu privire la coperta revistei Sports Illustrated îl puteți viziona în clipul de mai jos, de la minutul 2:19.