Autorul crimei din Făget, care a luat la bătaie mai mulți oameni pe stradă, a fost prins

FOTO: Capturi video
FOTO: Capturi video

Tânărul care a ucis un bărbat și a rănit grav alte cinci persoane, după ce le-a luat la bătaie din senin pe stradă, în orașul Făget, a fost prins de polițiști.

Ionel Boldea a fost încătușat în jurul ore 2:00. Acesta ar fi fost descoperit într-o mașină, în apropierea locuinței sale din satul Bichigi.

Polițiștii n-au fost nevoiți să folosească armele pentru imobilizarea sa, pentru că agresorul în vârstă de 33 de ani nu a opus rezistență.

Miercuri dimineață, acesta a atacat într-un parc din Făget un bărbat și o femeie, soț și soție, care făceau sport. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Apoi, individul a mers cu o bicicletă spre localitatea Temerești. Pe drum a mai bătut alte trei persoane. Ulterior, a furat o mașină cu care a lovit un bărbat. Încercând să-l prindă, polițiștii au tras trei focuri de armă asupra mașinii, însă n-au reușit să-l oprească.

Aproximativ 200 de polițiști au fost mobilizați pentru prinderea sa.

La scurt timp după crimă, bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere în fața unui magazin din Temerești. Acesta încearcă să deschidă ușa magazinului cu forța și pentru că nu reușește urcă pe bicicletă și pleacă mai departe.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.