5 idei de cadouri pentru Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar noi intrăm deja – poate chiar și fără să ne dăm seama – în febra cumpărăturilor.

Sfatul nostru este să nu lași totul pe ultima secundă și să începi să faci liste cu persoanele cărora urmează să le cumperi cadouri și ce anume vei achiziționa pentru fiecare. Se poate să fii și norocos și unii dintre ei să îți spună ce doresc, însă pentru ceilalți venim noi cu o serie de propuneri, ca să îți ușurăm decizia. De la uscator de par profesional ionic, la airfryer sau seturi de cosmetice de top, îți spunem de ce să le alegi pe acestea și cu siguranță vei găsi cadoul potrivit pentru fiecare persoana dragă.

Idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi

Dacă încă nu ai început acea listă despre care vorbeam, poate este cazul să o faci acum. Este perioada în care găsești și o mulțime de reduceri atât online, cât și în magazine și, făcând cumpărăturile din timp, poți să salvezi atât bani, cât și să îți oferi o stare de bine nelăsând totul pe ultima sută de metri.

1. Uscător de păr profesional ionic

Uscătorul de păr nu este un obiect pe care să-l schimbi în mod recurent, tocmai de aceea suntem convinși că ai în jurul tău persoane care îl folosesc pe același de o grămadă de ani.

Atunci este momentul să le faci cadou un uscător de păr de ultimă generație, iar ei îți vor mulțumi atunci când vor vedea diferențele în ceea ce privește îngrijirea părului și felul în care acesta se simte datorită funcției de ionizare, care ajută părul să rămână sănătos și să arate bine o perioadă lungă de timp.

2. Airfryer

Ne bucurăm nespus să vedem că un stil de viață mai sănătos câștigă din ce în ce mai mult teren și că oamenii pun mai mult accent pe mâncarea gătită sănătos și pe ingrediente de calitate.

Friteuza cu aer cald sau airfryerul este gadgetul care ar trebui să se afle în fiecare bucătărie. Pe lângă că va ajuta pe oricine să gătească cu mai puțin ulei și astfel mai sănătos, va consuma și mai puțin curent decât un cuptor normal și astfel vei economisi și la facturi.

Există pe piață o mulțime de modele cu prețuri variate, care sigur se încadrează într-un buget pe care îl vei stabili.

3. Cosmetice profesionale

Aici ne referim la cosmetice și produse de îngrijire care să te ajute din cap și până-n picioare.

Ne referim la produse de îngrijire a părului, a tenului sau a pielii deopotrivă.

De cele mai multe ori acestea sunt mai costisitoare decât cele pe care le găsești în magazinele de tip mass-market, însă te asigurăm că îi vei face un mare bine persoanei căreia i le vei face cadou, datorită proprietăților deosebite ale acestora.

4. Lumânări parfumate

Crăciunul se traduce și prin mirosuri specifice, iar iarna prin sunet de lemne care ard în sobă sau în șemineu.

Nu toată lumea însă are oportunitatea de a le avea pe acestea la îndemână tot timpul, așa că o lumânare parfumată poate să fie varianta care să împace ambele cerințe.

Aceasta poate fi oferită ca un cadou simbolic, de sine stătător, sau acel plus de savoare pe lângă un cadou mai mare, în funcție de relația pe care o ai cu cel sau cea la care va ajunge.

5. Experiențe

Se spune că lucrurile sunt volatile, însă experiențele rămân în amintiri o viață întreagă.

Iar când vorbim despre experiențe, nu ne referim doar la concedii scumpe în locuri de lux, ci și la o plimbare cu roata panoramică la târgurile de Crăciun sau o sesiune de masaj. Orice crezi că ar putea să îi transforme celui drag ziua într-una mai bună.

Goana după cadouri trebuie să fie o experiență plăcută, nu una care să te lase cu dureri de cap.

Alege darurile din timp și îți vei mulțumi atunci când se apropie ziua în care le oferi!

Credite foto: unsplash.com