Un bărbat cu piciorul rupt a așteptat 10 zile să fie operat într-un spital din România

Foto: Spitalul Județean de Urgență Slobozia / Facebook

Un bărbat care și-a rupt piciorul a așteptat 10 zile pentru a fi operat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia deoarece unitatea medicală are un singur anestezist, relatează Știrile PRO TV.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

Bărbatul de 32 de ani ce a căzut și și-a rupt piciorul a ajuns la urgența spitalului din Slobozia în prima zi de Paști. Medicul care l-a examinat a decis că trebuie operat de urgență.

Însă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia există un singur anestezist, așa că intervenția a fost amânată. Pentru că avea dureri, bărbatului i-au fost administrate mai multe calmante pentru durere.

A fost operat abia după 10 zile a fost operat, iar acum starea lui s-a îmbunătățit. Familia pacientului a depus o plângere la spital.

Managerul unității medicale a declarat că de vină este medicul în grija căruia se afla pacientul. Potrivit managerului, medicul ar fi trebuit să transfere pacientul la o altă unitatea medicală. Medicul respectiv este cercetat acum pentru că nu și-a transferat bolnavul la un alt spital întrucât viața acestuia era în pericol.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.