Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de 1,25 de milioane de lei

Dumitru Buzatu. Foto: PSD Vaslui

Președintele Consiliul Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de DNA, vineri seară, în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 de milioane de lei pentru a acorda un contract.

Flagrantul s-ar fi realizat cu bani marcați de DNA, la un restaurant în care președintele CJ Vaslui mânca. Procurorii efectuează la această oră percheziții la acasă la Dumitru Buzatu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că va convoca sâmbătă, de urgență, o ședință cu liderii partidului, în format online, și va propune excluderea lui Buzatu din partid.

„Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid.

Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.