Pentru că sezonul rece le cere: hanoracul și geaca

Simțim deja temperaturile din ce în ce mai scăzute și corpul nostru reacționează instinctiv la frig. Nevoia de haine groase e firească, ține cumva de instinctul nostru de autoconservare.

Ce poate proteja mai bine corpul în perioada rece decât un hanorac gros și pufos? Vă spun eu: nimic.

Am găsit pe Fashion Days cele mai pufoase hanorace din lume. Un vis de pufoșenie, călduroase, din acelea de se lipesc de piele, devin una cu noi și nimic nu egalează senzația de confort oferită de un astfel de hanorac.  Sute de modele,  de culori, de materiale,  o ofertă foarte generoasă din care am avut de unde să aleg. Zeci de branduri de renume, o alegere cu adevărat dificilă când ai atâtea produse de calitate din care să alegi.

Cu glugă sau fără, cu guler sau la baza gâtului,  cu buzunare sau fără,  mai groase sau mai subțiri, hanoracele de pe Fashion Days sunt opțiunea ideală pentru cineva care caută lejeritatea și confortul.

Hanoracele cu glugă au fost, la origini, specifice rapperilor americani ,  mai ales celor de culoare. Era brandul lor,  nelipsita piesă vestimentară din orice videoclip. Se crede că hanoracul ar avea peste 100 de ani de la creare, ceea ce înseamnă peste 100 de ani de când oamenii sunt fericiți purtându-l.

Ce s-ar potrivi cel mai bine peste hanoracul cu glugă? O geacă în trend, firește. Unde să găsim geci de barbati în trend, actuale, variate, versatile, cu prețuri decente, dacă nu pe Fashion Days?

Atât geaca,  cât și hanoracul sunt piese vestimentare versatile, ușor asortabile, deci merg foarte bine împreună. Ele pot fi asociate stilului sport, dar și casual. Totuși trebuie să ții seama că hanoracul purtat cu geacă nu poate fi model oversize și nici nu poate avea fermoar sau nasturi. În ceea ce privește culorile putem alege ce dorim,  îmbinând culorile după cum ne dictează dorința sau bunul gust. Putem alege hanoracul de o culoare vie și geaca o culoare neutră sau invers,  oricum contrastul va fi vizibil,  pentru că asta ne dorim,  nu? Să atragem atenția, firește.

Putem combina aceste  două piese cu jeanși sau cu un pantalon sport, cu ghete sau adidași și oricum ar fi,  important este să ne simțim confortabil, dând în același timp dovadă că avem stil și îndrăznim să facem alegeri personale în materie de vestimentație.

Desigur că geaca poate fi îmbrăcată peste orice altă piesă,  nu doar peste hanorac, dar farmecul este să fim inediți, să folosim libertatea si varietatea oferită de tendințele modei, mai ales cțnd avem de-a face cu piese versatile,  ușor de asortat!