NOU: InstaPress sau cum să faci simplu campanii de advertoriale SEO

Dacă încă nu știi cum să îți promovezi afacerea din online și să o aduci pe primele poziții pe internet, tocmai a fost lansată platforma InstaPress, aplicație ce te poate ajuta să îți faci cunoscut businessul. Cum? Prin campanii de advertoriale SEO. Nu știi ce înseamnă Search Engine Optimization? Mai multe poți afla chiar din articolul de față, despre cum să optimizezi site-ul, cum să-l promovezi și cum poți publica articole în peste 120 de platforme.

De ce este SEO cuvântul cheie pentru afacerea ta?

Atunci când deții o afacere în mediul online, fără de SEO nu o poți poziționa în fața unui public țintă. Există acei oameni ce au nevoie de produsele sau serviciile pe  care le vinzi, iar pentru a ajunge la ei trebuie să îți optimizezi site-ul, atât off-page, cât și on-page. Mai multe despre cele două procese poți afla de pe  https://instapress.ro.

Procesul unei campanii de advertoriale și texte optimizate

Discutăm despre optimizarea off-page ce se realizează cu ajutorul unor campanii de advertoriale SEO, procesul fiind de fapt cel de link building. Pare dificil la prima vedere, însă, lucrurile sunt foarte simple, în special acum când există o aplicație precum InstaPress. Pentru a înțelege rapid și ușor procesul, putem face apel la un exemplu practic. Deții un site ce oferă servicii de design interior. Ai nevoie de o strategie pentru a te promova:

1. Găsești o platformă pe care îți poți publica articole din domeniul tău de actvitate.

2. Acestea trebuie să fie advertoriale ce conțin link-uri cu trimitere către site-ul tău. Prin conținutul lor le oferi oamenilor informații relevante despre afacerea ta, design interior, promovând ceea ce faci, însă, într-un mod elegant.

3. Cauți doar site-uri reprezentative nișei tale, pentru că doar acolo se află audiența de care ai nevoie.

4. Persoanele accesează linkurile, ajung pe site-ul tău și astfel, îi pui față în față cu tot ceea ce ei au nevoie, serviciile de design interior. Cei mai mulți vor lua contact cu tine.

5. Indicii cresc (Nivelul de încredere, Autoritatea, Vizualizările), iar astfel Google îți observă prezența în online.

O mică parte din ceea ce înseamnă SEO off-page și campania de link building este prezentată în pașii de mai sus. Ce urmează după ce indicii cresc? Motoarele de căutare îți urmăresc activitatea, iar tu trebuie să ai în vedere ca site-ul să fie optimizat continuu. Rezultatul? Google te trimite în topul căutărilor, astfel, oamenii vor ajunge și mai ușor la tine. Și toate acestea sunt posibile și dacă pui în aplicare o campanie de advertoriale.

InstaPress – aplicație pentru SEO off-page

A fost menționat faptul că ai nevoie de o platformă pentru a îți publica articole cu linkuri. Cea nou lansată este ideală pentru a da start strategiei. Ce trebuie să faci?

1. Creează un cont!

2. Introdu un credit!

3. Alege din lista de peste 120 de site-uri!

4. Scrie advertoriale, comunicate de presă sau articole SEO, respectând normele de redactare impuse de către platformă!

5. Publică instant fără aprobare!

6. Îți este generat un link!

7. Repetă procesul cu doar 10 RON/articol!

Prin acești pași simpli începi campania de advertoriale, identifici publicul țintă și treptat site-ul tău își atinge potențialul maxim, generand rezultate bune și profit. Nu este deloc dificil, trebuie doar să respecți în totalitate ceea ce platforma îți recomandă. Care sunt normele?

· Texte în limba română

· Cuvinte fără diacritice

· Articole de peste 500 cuvinte

· 1-2 link-uri externe prezente în conținut

· O imagine reprezentativă contextului scris.

Concluzie. În momentul actual să ai o afacere în curs de dezvoltare în online înseamnă multă răbdare și muncă. Însă, dacă ai în vedere să aplici toate regulile SEO, strategiile și campaniile, cu siguranță reușești să îți pozitionezi site-ul în topul căutărilor pe Google. Pentru că în esență, asta îți dorești. Business-ul tău să ajungă la cât mai mulți oameni, persoane ce să fie interesate de ceea ce faci și poți oferi. Odată ce îndeplinești legile de optimizare, rezultatele nu vor întârzia să apară. Caută platforma prin care te poți promova, găsește cele mai bune site-uri din domeniul tău și începe strategia de advertoriale. Doar prin aceste metode poți cunoaște adevărata rețetă a succesului în mediul online