Cele mai interesante fotografii de tip selfie, în 90 de secunde

În 2013, cuvântul anului a fost „selfie”, iar în 2014, isteria acestor fotografii a continuat cu succes, iar toată lumea a realizat cel puțin o dată acest tip de instantaneu inedit.

De la oameni simpli și până la președinți de stat sau vedete celebre de la Hollywood, febra selfie-urilor a prins rapid, iar rețelele de socializare au fost invadate cu astfel de fotografii.

Ellen DeGeneres este cea care a reușit o adevărată performanță la decernarea Premiilor Oscar de anul acesta, după ce a realizat un selfie împreună cu câțiva actori prezenți la gală și a postat-o pe Twitter. În câteva ore, fotografia vedetei americane a devenit cea mai distribuită postare din istoria rețelelor de socializare, iar peste două milioane de persoane au împărțit cu prietenii această imagine. Și președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, este un împătimit al fotografiilor de tip selfie.

Editorii de la Telegraph s-au gândit la acest fenomen și au realizat un filmuleț de 90 de secunde, în care să prezinte cele mai interesante fotografii de tip selfie postate de către vedete în ultima perioadă, dar și de către oameni obișnuiți. Chiar și Papa Francisc I a fost de acord de câteva ori să se fotografieze cu vizitatorii de la Vatican, dar nici astronauții nu au ratat ocazia de a-și face un selfie în spațiu.

Totuși, pe lângă clasicele fotografii, există și persoane care au înțeles altfel înțelesul acestui fenomen și s-au fotografiat în timp ce în jurul lor aveu loc accidente rutiere sau chiar incendii.


Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.