Ce produse online au reduceri mai bune vara

Românii sunt împătimiți ai cumpărăturilor online, lucru arătat de statistici. Marile magazine online au grijă să vină cu oferte cât mai interesante pentru clienți pentru a menține interesul la cote cât mai înalte.

În funcție de sezon, prețurile oscilează destul de mult, așa că un cumpărător inteligent trebuie să urmărească tendințele. Dacă despre haine știe toată lumea că se ieftinesc la începutul anului, electrocasnicele scad în perioada noiembrie-decembrie, alte categorii de produse sunt mai puțin cunoscute.

De exemplu, în perioada verii scad prețurile anumitor produse, iar noi îți recomandăm câteva dintre aceste categorii.

1 Cărți

Dacă ești cumpărător de cărți online trebuie să urmărești cele mai interesante titluri pe perioada verii. În această perioadă prețurile scad destul de mult, în medie cu peste 30%. Pentru cărțile destinate tinerilor și elevilor prețurile sunt destul de scăzute si pe finalul verii, înainte de începerea cursurilor noului an școlar.

2 Ceasurile

Ceasurile de toate tipurile, dar mai ales cele de lux, tind să aibă prețuri mai avantajoase în perioada verii tocmai pentru a încuraja cumpărătorii.

Dacă te gândești să investești într-un ceas de calitate, noi îți recomandăm orice tip de ceas Casio, dar există și multe alte branduri importante cu reduceri consistente în perioada verii.

3 Parfumuri

O altă categorie interesantă de produse spre care se pot orienta cumpărătorii online pe timpul verii este cea a parfumurilor, atât cele de femei, cât și cele pentru bărbați.

Parfumurile de lux înregistrează cele mai mari căderi de prețuri, cu adevărat spectaculoase și avantajoase pentru clienți. În general, perioada verii este una a concediilor, iar magazinele încearcă numeroase promoții pentru a-și menține totuși clienții aproape.

4 Cosmeticele

Cosmeticele reprezintă o investiție destul de importantă pentru orice femeie, așa că puțină atenție la drămuirea bugetului nu strică niciodată. Reducerile de vară pot aduce discounturi serioase la cele mai bune branduri, ca să enumerăm doar câteva: de la L’Oreal, Kiko Milano, Makeup Revolution, Revlon, Maybeline NY, Rimmel, TIGI, Joico, Clinique și multe altele.

5 Gențile de damă

După cum vedeți, mai mult produse destinate doamnelor și domnișoarelor beneficiază de reduceri importante pe perioada verii. Gențile cu siguranță reprezintă o categorie importantă de produse cu discounturi consistente în perioada caldă.

În medie, cele mai multe magazine online vin cu scăderi de prețuri special pentru gențile de damă de până la 40%, tocmai pentru a încuraja vânzările care tind să fie în scădere în această perioadă de timp.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.