Cât te costă să-ți faci Crăciunul în casa Regelui Charles din Transilvania

FOTO: Captură video TraseeRomania/Youtube
FOTO: Captură video TraseeRomania/Youtube

O agenție de turism din Marea Britanie a lansat o ofertă de Crăciun care include trei nopți de cazare în casa din Transilvania a Regelui Charles al III-lea. Agenția Responssible Travel din Regatul Unit propune un tip de călătorie „responsabilă”, prin care sunt susținute comunitățile locale și nu are un impact negativ asupra naturii.

Clienții agenției pot cumpăra pachetul „O săptămână de Crăciun în Transilvania” care începe în 23 decembrie la moșia contelul Kalnoky din Micloșoara (Covasna). Contele este unul dintre cei mai buni prieteni ai Regelui Charles, el fiind cel care l-a ajutat să-și cumpere o casă de Valea Zălanului, județul Covasna, dar și cel care i-o administrează.

În oferta de Crăciun, cu 7 nopți all inclusive la moșia Contelui Kalnoky, este inclus un pachet opțional de trei nopți all inclusive la casa regelui Charles al III-lea din Valea Zălanului. Pachetul de bază costă 1.500 de euro (circa 1.300 de lire sterline), iar cele trei nopți all inclusive la casa fostului prinț de Wales costă 500 de euro în plus de persoană.

Programul cuprinde în fiecare zi activități precum călătorii pe cal sau în căruță, vizitarea unor castele din zonă și a unor ateliere de meșteșugari locali, unde turiștii pot experimenta olăritul sau pot să-și facă singuri pâinea, vizită la Brașov și Bran, excursii pentru vizionarea urșilor, utilizarea saunei cu apă sărată etc.