Bakugan și Hot Wheels, două modele de jucării pe care toți părinții trebuie să le știe

Jucăriile Bakugan au devenit un adevărat fenomen și în România. Este vorba despre bile de plastic care se deschid și se transformă în creaturi de luptă. De unde popularitatea luptătorilor Bakugan? Bakugan este un serial animat televizat din Japonia și este vorba despre viețile creaturilor numite Bakugani și jucătorii care îi posedă.

Dan Kuso și prietenii săi, Runo, Marucho, Julie, Shun și Alice au intrat într-o adevărată aventură după ce, într-o zi, cu ajutorul unuor cărți căzute din cer și-au creat un joc. Astfel, au format grupul Bakugan Battle Brawlers și au fost atrași în luptă pentru soarta Sestroiei, dimensiunea Bukuganilor, împotriva lui Masquerade, Hal-G și a Bakuganului Naga.

Există peste 200 de Bakugan de colecționat. Bakugan jucării sunt recomandate copiilor începând cu vârsta 5-7 ani. Bilele Bakugan conțin personaje din serial precum Darkus Dragonoid, Mantonoid Mantis, Deka Jumbo Gorthion sau Pegatrix. Bila ultra Trox cu card Baku-Gear este cea mai populară printre fanii acestor jucării.

Poate că auzi pentru prima dată de masini hot wheels, însă aceste jucării au o poveste care începe în 1968. De atunci, la compania fondată de Elliot Handler, foarte mulți producători de automobile au autorizat să se producă modelele lor în miniatură.

Copiii își doresc jucăriile Hot Wheels pentru că sunt colorate și rapide. Se găsesc separat, dar și în seturi formate din pista super tracks, garaj, lansator sau chiar și stație de pompieri, set cu camion și mașini sport. Aceste jucării sunt concepute pentru copii de diferite vârste, astfel încât părinții să nu se îngrijoreze că pot înghiți sau se pot accidenta cei mici și se joacă în siguranță.