Un tânăr dat dispărut de 9 ani a fost găsit în Câmpulung. Momentul emoționant al reîntâlnirii cu mama sa

Foto: Jandarmeria Argeș

Un bărbat din județul Mureș, dat dispărut de 9 ani, a fost găsit în Câmpulung, județul Argeș, de o patrulă de jandarmi, anunță Jandarmeria Argeș.

Jandarmii aflați în patrulare l-au găsit pe bărbat marți, 23 ianuarie, pe stradă. Era ger, iar bărbatul părea o persoană fără adăpost, așa că jandarmii l-au legitimat și i-au verificat identitatea într-o bază de date.

Așa au descoperit că bărbatul, originar din Târnăveni, județul Mureș, figura ca fiind dispărut de aproximativ 9 ani.

Jandarmii l-au dus pe M. la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, iar apoi la un centru pentru persoane fără adăpost.

La ieșirea din tură, jandarmii au decis să îl ducă pe tânăr acasă la Târnăveni, unde bărbatul dat dispărut acum 9 ani s-a reîntâlnit cu mama sa.

Jandarmeria Argeș a publicat pe pagina oficială de Facebook și un filmuleț emoționant din momentul revederii celor 2.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.