Cum să realizezi simplu decorațiuni de sărbători

decorațiuni de sărbători
Idei de decorare a casei de Crăciun Foto? Facebook What's Up Moms?

Oamenii din întreaga lume au început să își decoreze casa de sărbători, iar o tânără pasionată de decorațiuni ieftine și ușor de realizat ne arată câteva idei de-ale sale.

Mirosul de brad și de scorțișoară este nelipsit din casele iubitorilor sărbătorilor de iarnă, iar Brooke le arată celor care o urmăresc pe canalul său de Youtube cum se realizează o lumânare extrem de parfumată.

Aceste decorațiuni de Crăciun handmade făcute manual sunt de mare efect, așa că nu vă sfiiți să le încercați și acasă. În plus, aceasta îndeletnicire poate fi un excelent remediu pentru anxietate. Alegeți câteva lumânări parfumate de dimensiuni mai mari și începeți să le îmbrăcați cu batoane de scorțișoară, pe care le lipiți în prealabil.

Odată aprinse lumânările parfumate, se va răspândi și mirosul de scorțișoară în întreaga casă. Puteți opta pentru lumânări cu parfum de vanilie sau de citrice, iar sărbătorile sunt astfel mai aproape. La final, puteți adăuga și o fundiță pentru mai mult efect. Aveți grijă să alegeți bucățile de scorțișoară să fie puțin mai mari decât lumânările, pentru a răspândi mai bine mirosul de la căldura degajată.

Sare fină, brăduț și conuri

A doua idee se referă la umplerea unei vaze cu picior cu sare fină, peste care se adaugă brăduți care se găsesc în comerț, de culoare verde sau albă. Pentru mai mult efect, adăugați și câteva conuri mici de arin. Se adaugă brăduții în vază peste sare și apoi conurile lângă. Efectul va fi garantat.

A treia idee de decorațiuni este puțin mai greu de realizat, dar este foarte interesantă. Se iau câteva cutii din metal de la conserve sau compoturi, se colorează cu un strat de vopsea aurie, apoi se perforează litere cu ajutorul unui capsator special sau chiar cu ajutorul unui cui. Se adaugă apoi în ele lumânări și se aprind. Lumina care se vede datorită literelor perforate este cu adevărat de efect.

Cum vi se par cele trei decorațiuni de sărbători?

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.