Selly: „Cheltuiesc între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. Încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat“

selly
Foto: Captură video Kanal D

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, de la Kanal D, influencerul în vârstă de 22 de ani a declarat că are cheltuieli personale de circa 10.000-20.000 de euro pe lună, dar că încearcă totodată să fie cumpătat, relatează adevărul.ro.

Andrei Șelaru face vlogging de 10 ani și are circa 3,2 milioane de urmăritori pe YouTube. El a jucat și în 4 filme – Ramon (2023), One True Singer (2022), Tabăra (2021) și 5Gang: Un altfel de Crăciun (2019), și a fost producător pentru filmele Romina, VTM (2023) și Tabăra (2021).

La scurt timp după ce a împlinit 18 ani el și-a cumpărat o mașină Mercedes CLS 450, model 2019, de aproape 400 de cai putere, pe care a dat 70.000 de euro.

„Pe plan personal – excluzând cheltuielile de producție, excluzând costurile pe care le au firmele mele – cheltuiesc între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult. Sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat. Poate nu pare, după aceste sume, însă, în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să menții acel stil de viață și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede. De fiecare dată când mă gândesc „oare cât am cheltuit luna trecută”, răspunsul e mai mic față de extrasul de cont. Cheltuielile se adună foarte ușor“, a declarat Selly.

El a completat că își cheltuie banii „pe mâncare, chirie, vacanțe, transport, benzină“.

„Am o viață destul de plictisitoare, dacă cineva ar urmări ce fac într-o zi nu s-ar gândi că aș putea cheltui sume atât de mari. Într-o zi obișnuită mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara, mănânc la restaurant o dată sau de două ori, vin acasă și mă culc. Am puține vacanțe pe an, însă aceste costuri de adună“, a mai spus vloggerul.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.