Se caută moștenitorul unei averi: „La distracții spune că are un copil”

Un bărbat din Galați, care a murit la 81 de ani, a lăsat în urmă o avere pentru care se caută moștenitor. Este vorba despre un apartament cu două camere și o sumă de 200.000 de lei.

Maricel Coman a lucrat din tinerețe la Combinatul Siderurgic din Galați și a ieșit la pensie în 1988. De mai bine de 10 ani locuia singur, după ce soția sa a murit. Apropiații spun că acesta a avut, în trecut o relație extraconjugală în urma căreia a rezultat un copil pentru care a plătit pensie alimentară între 1974 și 1981.

„Numai la distracţii, spunea că el are un copil, dar nu cu acte”, a declarat o vecină.

Nu e clar dacă soția sa știa de existența acelei fete. Se bănuiește că misterioasa fiică a lui Maricel Coman ar avea acum aproximativ 55 de ani.

„Din anul 1974, până în anul 1981, plătea pensie alimentară unei fete pe nume Veronica. Atât am putut să aflu din arhivele noastre. În apartament exista o sumă considerabilă de bani”, a declarat liderul de sindicat al Combinatului Siderurgic Galați, Ilinca Diaconu, pentru Știrile Pro TV.

Acum rămâne ca cineva, persoana fizică sau juridică, să ceară deschiderea unui dosar de succesiune. Altfel, după un an și jumătate de la deces, averea omului va reveni autorităților.

În cazul în care lipsesc moștenitorii legali sau testamentari, averea celui decedat revine localității în care a avut domiciliu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.